Széles látószög

Mi a program augusztus hátralévő részére?

2018. augusztus 07. - Máté 15

Nyárközi programajánlónk következik.

Tihany, Nyáresték a főtéren

Tihanyba mindig érdemes ellátogatni, de a főszezonban készüljünk fel a tömegre. Augusztus 10-én például Falusi Mariann koncert lesz, a fent említett programsorozat részeként. A parkolással legyünk óvatosak, mert amellett, hogy a főutca mellett drága, alig van szabad hely. Próbáljunk meg valamelyik párhuzamos kis utcában megállni, onnan a Belső tóhoz is könnyen eljuthatunk. A Bencés apátságot nem érdemes kihagyni, ahogy a mellette lévő sétányról elénk táruló Kelet-balatoni panorámát  sem. Kirándulós kedvűek felsétálhatnak a Kálvária dombra vagy felkereshetik a Barátlakásokat is az Óvár-hegyen.

Zamárdi, XVIII. Balatoni játszadalom

Különböző hagyománytisztelő programok, gyerekeknek ügyességi vetélkedők, tűzzsonglőrök, táncház és sok más várja az Augusztus 9. és 12. között Zamárdiba látogatókat! Tihannyal egy kompozás vagy egy kis autózás segítségével simán összeköthető program, menet közben Siófokot is útba ejthetjük. Zamárdi hosszú szabadstranddal rendelkezik, ez egyre nagyobb értéknek számít a jelenlegi trendek mellett, miszerint a strandokat vagy fizetőssé teszik, vagy beépítik.

2016_0101_000121_005.JPG

Hajtson föl ön is kocsijával a pláza tetejére autósmozizni!

Budapesten, az Árkád üzletközpont tetején lévő parkolót egy hónapig autósmozivá alakítják át. Este nyolckor vannak vetítések minden nap, egészen Szeptember 2-ig. 5000 Ft értékű utalvány vásárlásával vehető igénybe a lehetőség, tehát aki amúgy is vásárol a plázában, annak megérheti. A filmek jellemzően már jól ismertek, mint például a Truman show, Ponyvaregény, A keresztapa.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeleslatoszog.blog.hu/api/trackback/id/tr2514166281